Pagini

marți, 23 martie 2010

Era mai bine cu Pumnea?



Diseară voi încerca să ajung mai devreme acasă, să apăs pe butonul nr. 5 4 al telecomenzii, unde e Antena 1 , Pro TV, pentru prima manșă a semifinalei Dinamo-CFR. Mă aștept să văd fotbal și să fiu relaxat, chiar dacă țin un pic mai mult cu o echipă decât cu cealaltă.

Pe vremea lui Ceaușescu reduceam sonorul (cine și-i amin­tește pe Pumnea, Ionel Stoica sau Dumitru Graur știe ce zic) și-i ascultam  la radio pe Minoiu și Ghițulescu, să aflu minutul și scorul. Pe vremea lui Grădinescu și Tomulică, co­men­­tariile sunt chiar OK, dar televiziunile ne privează de informația de bază, numai ca să-i facă suficient de curioși încât să nu butoneze către concurență. O strategie* sfidătoare și enervantă, care-ți taie tot cheful, chiar mai mult decât vreo greseală flagrantă de arbitraj.

Apropo, ați văzut cât va sta pe tușă Florin Costea, rupt în careu sub privirile crispat-pasive ale arbitrului Brichetă?!.

* Colegii mei au scris un excelent articol despre această poveste, zilele trecute.

NOTĂ.
Am avut o problemă: am scris initial Antena 1 în loc de Pro Tv. Le cer scuze fostilor mei colegi din Pro si cititorilor care, poate, au fost derutati de eroarea mea...

UPDATE.
Un cititor de pe evz.ro, scarface, este cel care mi-a atras atentia asupra erorii de mai sus. El mai spune că ideea e bună, dar e gresit prilejul de a aduce vorba despre ea. Eu cred că nu trebuie ratat niciun prilej ;)

Alt cititor, care semnează iesean, face o glumă de 2 bani si o observatie de 1 ban: are impresia că as tine cu dinamo în meciul cfr-dinamo, ceea ce îi prilejuieste o apreciere subliniată cu patru semne de exclamare. Doar atât: eu tin cu Corvinul si, în principiu, cu echipele din Ardeal.

4 comentarii:

  1. Cârcotaş după cum mă ştii, zic că nu ieri a fost meciul, ci astăzi va fi. În plus, nu e pe butonul 5, ci pe 4. Asta dacă într-adevăr vrei să-l urmăreşti ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @cell61: Dar de unde rezultă că ar fi fost ieri?? În rest, e corect :P

    RăspundețiȘtergere
  3. He he, Căline, sunt amănunte extrem de clare: data postării e 23.03., la ora 19:42. Și spui "diseară", deci... ;)

    Nu știi că m-aș fi putut face detectiv? :D

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters