Pagini

joi, 26 martie 2020

Sfertul de milion de euro de la „parlamentarii PSD”

Imaginea știrii. Știrea pentru imagine
Am aflat că parlamentarii PSD donează jumătate din indemnizațiile pe o lună pentru materiale de protecție. Știrea care a făcut ieri roată prin presă nu precizează suma. Nici cine strânge banii, ce cumpără cu ei, la ce preț, unde, cui și când vor fi livrate materialele. În locul parlamentarilor PSD, aș sufla și-n iaurt, și-n masca de protecție. Cel puțin de la dl. Drăghici încoace.


Doar consemnez, deja știrea e veche (de ieri): șeful interimar al PSD (Marcel Ciolacu) anunță că parlamentarii partidului său vor dona jumătate din indeminzație „pentru achiziția urgentă de materiale”. Foarte frumos. Emoționant.

Să luăm de bun gestul, n-avem de ce să fim cârcotași și să credem că este doar așa, o vorbă goală, o ancoră pentru campania electorală.

Eu, de exemplu, sunt convins că „parlamentarii PSD” știu foarte precis cine strânge banii și mai ales știu exact ce materiale vor fi cumpărate, la ce preț, unde, cui și când vor fi acestea livrate.

Oricum, de notat, cu aplauze, că 1/2 din indemnizațiile parlamentarilor PSD (202 de persoane la ultima numărătoare) înseamnă o sumă frumușică: în jur de 1,1 milioane de lei lunar. Adică vreo 225.000 - 230.000 de euro. Cu alte cuvinte, un sfert de milion de euro. Poate nițel mai mult, că-s o droaie de șefi de comisii, președinți, vicepreședinți.


Un comentariu:

  1. Acest gest - cu toata destinatia banuita/cunoscuta a banilor - ne pot aduce in situatia de a fi condusi, din nou, de acesti... politicieni. :(

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters