Pagini

vineri, 5 mai 2017

Bonul de la Loft - cu bacșiș recomandat de 171 de milioane de lei vechi

Bonul de la Loft cu bacșiș recomandat d1 171 de milioane de lei vechi. Sursa: Facebook
Celebrul bon de la clubul Loft, a fost „scăpat” probabil pe Facebook din rațiuni de PR. În ceea ce mă privește, abia acum am aflat că există acest club și ce e cu el. Știu că există semeni pentru care acest bon e ceva aspirațional. E dreptul lor să viseze la ce vor.



Însă nu pot să nu remarc indecența. Cu naivitate o fac. A plăti o sută de milioane de lei vechi pentru o sticlă de șampanie nu e o prostie. E trufie prostească. Suta de milioane nu e pentru licoare, oricât de bună ar fi ea. E pentru gest. Pentru momentul în care sticla este adusă destupată. Pentru ochii lumii.

Unii au nevoie să iasă în evidență astfel. Unii cred, și scriu asta pe Facebook, că „cine nu e la Loft, nu e”. E treaba lor. E bucuria lor. E înțelesul lor asupra vieții dacă plătesc un bacșiș de 171 de milioane de lei vechi. Poate că au câștigat acei bani din greu. Poate le-au picat pur și simplu. Poate că sumele astea se învârtesc într-un cerc închis, în care mai pică din când în când câte un fraier care, crezând că l-a prins pe Dumnezeul Loft de-un picior, cotizează. Ca într-un joc de pocker cu masa „aranjată”.

Sau poate că fraierii sunt dincolo de gardul elegant de la Loft. Noi, ăștia. Noi, ceilalți. Las aici bonul celebru ca să mai privesc din când în când la el. Așa, de chichi.

NOTĂ. Sau, desigur, poate că nu e decât o banală spălare de bani, după cum o spunea prietenul Mihai. Caz în care ar fi trebuit să poarte sigla „Nufărul”.

Un comentariu:

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters