Pagini

vineri, 3 februarie 2017

Nomenclatura PSD răspunde cu propagandă


Răspunsul PSD la proteste
Lia Olguța Vasilescu a postat azi-noapte patru bannere intitulate „Informare nu manipulare”, din care cititorii află că PSD a crescut punctul de pensie, salariul minim, indemnizația pentru creșterea copiilor și a eliminat CASS pentru profesori, deci a îndeplinit niște promisiuni.



Postările Liei Olguța Vasilescu, întâlnite și la alți membri ai nomenclaturii PSD (Călin Ion, Ana Birchall, Necuai Iftimie șamd) mai mari sau mai mici, este o acțiune de propagandă cu public țintă foarte bine stabilit: votanții acestui partid, nucleul dur, care se bucură fie și doar la gândul unor măsuri populiste. Restul publicului nu contează.
Mesaj: Carevasăzică, PSD muncește, nu glumă, își pune în aplicare mărețul program, chiar dacă răuvoitorii...

Este praf în ochii celor care sunt în stare să dea replica (auzită în tramvaiul 1):„Și ce dacă fură, și ce dacă își dau legi ca să se scape ei pe ei de închisoare, măcar ne-au mărit pensia, maică!”.

Atât poate PSD. Asta e paradigma sistemului de valori dragnean: Ori propagandă ieftină, ori acțiuni hoțești. Pentru ei, oamenii sunt prostime (Sorin Oprescu le zicea altfel...).

5 comentarii:

  1. Am intrebat azi (ieri) un nene care a votat cu psd daca e de acord ce fac cei pe care ii sustine: elibereaza infractori. Si el zice: "da' ce, Iohannis e mai bun?"
    Cred ca de-i spui unui psdist (simpatizant sau cu un carnet de membru): "e frig azi" el raspunde ceva de genul: "si, ce, altii sunt mai buni?"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunsoc stilul acesta. Funcționează în fața unora mai slabi de înger. E agresivitate cu premeditare.

      Ștergere
  2. Au mulți „specialiști” în propagandă! Nu-i întrece nimeni la „abureală”!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei mai mari propagandiști din lume sunt rușii, care spun că cei mai mari propagandiști din lume sunt americanii :)

      Ștergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters