Pagini

marți, 7 iunie 2016

Ce provocare de marți spre miercuri (CULORI)

Căni suvenir cu portrete de oameni politici pe faleza din Balcic. Foto: Calin Hera
E marți, au trecut două zile de la alegeri, e provocarea pentru ziua de miercuri. Miercurea fără cuvinte. Prin urmare, acesta este un mesaj special pentru participanții la MfC - și oricine poate fi unul! 


Vă propun deci o temă, de care puteți sau nu să țineți cont, pentru Miercurea fără cuvinte. Dacă vi se pare provocator, vă rog să aduceți în tabelul de mâine linkul către o postare a voastră în care să arătați/sugerați „vorbiți” despre CULORI. Fără text, eventual doar cu explicații foto, așa cum se cuvine de Miercurea fără cuvinte.

De accord cu voi, toamna sunt cele mai frumoase CULORI. Dar și cele de început de vară au ceva aparte. În plus, provocarea de azi poate avea o rezonanță aparte, că doar suntem antrenați să vorbim despre CULORI politice.

Dar și vacanțele au CULORILE lor. Și fructele începutului de vară sunt COLORATE. Și florile… hmmm!

Miercurea fără Cuvinte este un eveniment săptămânal inițiat de Carmen și continuat de mine, împreună cu prietenii acestei adevărate sărbători a blogosferei. Participanții trebuie să posteze pe blogul lor o fotografie sau un grupaj de fotografii, eventual ca răspuns la provocarea săptămânală pe care o face organizatorul marțea sau în primul minut al fiecărei zile de miercuri, și să aduceți linkul postării în tabelul special.


Restul e distracție și, după cum ziceau strămoșii noștri, dacii, friendshipHave fun!

4 comentarii:

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters