Pagini

joi, 22 martie 2012

Scrisoarea pierdută de Elena Udrea și găsită de Cristian Preda

Cristian Preda are dreptate: chiar dacă n-o spune, mailul care a ajuns la el din greșeală arată gradul de militarizare din PDL București.

Nu trebuie să fim naivi: cititorii mei știu foarte bine că un partid organizat lucrează cu mesaje pregătite din vreme, de oameni pricepuți, care sunt distribuite purtătorilor de mesaj, care le asimilează și le transmit mai departe ca și cum ar fi ale lor, gândite tocmai atunci.

Fragment din mailul primit de Cristian Preda de la organizația PDL-București


Din punctul ăsta de vedere, totul e OK, materialul îi poate ajuta să priceapă pe unii care încă nu s-au prins și poate fi folosit ca studiu de caz.

Pe de o parte e fragmentul redat mai sus, despre care a comentat și Cristian Preda. Da, intelectualii au fost buni o vreme, că erau purtători de mesaj, dădeau bine la export și ajutau la prostirea celor care încă își mai făceau iluzii, dar acum, când „alegerile sunt un joc în care cel mai important lucru sunt voturile”, ar trebui să facă ciocu' mic. Supărător.

Pe de altă parte, nu pot să nu remarc faza cu Prigoană, candidatul pe care pare să-l prefere conducerea organzației bucureștene (care nu se bagă „că n-are șanse” - l-am citat pe președintele Băsescu). Dacă nu mă înșel, aceeași conducere de partid prefera deal-ul cu Gigi Becali, care își ridicase deja colțișorii la aceeași intelectuali Preda&Paleologu.

Așa că nu bag mâna-n foc.

2 comentarii:

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters