Pagini

luni, 26 martie 2012

Justiție la comandă? În România?!

Ioan Oltean spunându-și păsul la Digi 24, RTV, Realitatea TV, Antena 3, Prima, Pro TV și la alte televiziuni
N-am nicio înțelegere pentru aceia care știau, dar au tăcut mâlc atât timp cât nu i-a afectat personal.

Ioan Oltean se plânge acum că nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, că n-are nicio legătură cu acuzațiile de mită din dosarul Andreica. O fi. Aștept și eu, cu răsuflarea tăiată, să aflu dacă e așa sau ba, iar până atunci îl consider un negustor politic cinstit (atât cât e posibil).

Dar...

... nenea Oltean vine și zice că pocinogul i se trage de la cineva din interiorul PDL (în text, el zice „din interiorul sau din exteriorul PDL”). Că e o comandă politică. Cu alte cuvinte, aduce în discuție independeța justiției tocmai unul dintre aceia care ar trebui să susțină vorbele lui Traian Băsescu (președinte), care spunea că, uite, justiția n-are mamă, n-are tată (citatul e altfel, dar ideea e asta).

Poate că are dreptate Ioan Oltean. Eu, ca simplu Naiv prin România, nu pot să cred că justiția se face la comandă politică. Dar dacă zice Oltean așa, încep să fiu îngrijorat.

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
  35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ameteli .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters