Pagini

miercuri, 8 septembrie 2010

Raluca Albă ca zăpada Turcan

Îmi place, mamă ce-mi place! Deci există si în PDL oameni curati, principiali, numai buni de, la o adică, oferi o nouă fată partidului sau, de ce nu, naste cu entuziasm vreo Albă ca zăpadă.
La preferata mea din PDL mă refer, Raluca. Turcan Raluca.
Iată ce zice, de parcă ar fi citit tableta mea sau însemnarea anterioară de pe blog:

"Domnul Silviu Prigoană a făcut un joc de imagine personal, de fapt nu s-a retras niciodată din grupul PDL, însă problema de fond rămâne, şi anume PDL nu a continuat un demers care era sănătos pentru viaţa noastră politică, de a separa afacerile de politică"


"Am abandonat o temă care putea să aducă un plus de credibilitate partidului, pentru că este moral ca banii celor care plătesc taxe şi impozite, adică banul public, să nu se ducă în afacerile unor membri de partid care ocupă demnităţi publice"

Vorbesc serios, nu-i pic de ironie în cuvintele mele, PDL chiar pierde (da, încă mai poate pierde!) acum sprijinul oamenilor de bună credință care, asta e, gresim cu totii, chiar au crezut în curățenia acestui partid. Sunt foarte curios dacă smecheria va mai tine si de astă dată sau dacă, totusi, PDL e deja haina veche în care trebuie să se adune toate boalele înainte de a fi lepădată.

3 comentarii:

  1. Raluca e o stoica (nu de la Stoica ci de la vechii greci). Ma nedumereste doar acordul din fraza de mai jos
    Sunt foarte curios dacă ...

    Domina- sa, ca si femeie, putea fi curioasa, nu curios. ori e pe unde va vreo greseala de redactare?

    In rest, imi amintesc cum, acum niste ani buni in Parlament, a stat la sedinte, cu stoicims, pana in urma cu o zi sau doua de a-l avea pe bebe... in timp ce alti politicieni, colegi de partid, dezertau pe capete din sala. Ceea ce totusi, spune ceva...

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze pt greselile gramaticale- tastatura mea e de vina...

    RăspundețiȘtergere
  3. @nd: Cu sigurantă, greseala nu e a Ralucăi Turcan

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters