Pagini

duminică, 29 august 2010

Domnul ministru Diaconescu

Cică Cristian Diaconescu este alintat de apropiati cu „domnul ministru”. Nu, nu e vorba de faptul că omul a fost ministru la viata lui, ci despre promisiuni făcute partidului însăilat de Gabriel Oprea cu ocazia remanierii ce va să vină. Pentru că Diaconescu, desi roseste de plăcere, îi trage de mânecă pe cei care-i spun „domnule ministru” si le spune „lăsati, lăsati, haideti să vedem întâi”.

Povestea are, după părerea mea, două părti slabe:
1) UNPR are ca si acontat si ministerul Muncii (Marian Sârbu face tusa de multicel, că nu degeaba a lăsat el PSD-ul), deci cei din PDL vor socoti că „partenerii” lor sunt prea lacomi, naiba să-i ia!
2) Mai precis, Cristi Diaconescu e alintat cu „domnule ministrul de Justitie”. Dar actualul titular al Justitiei e, cum se spune, ca apa sfintită; mai mult, e considerat om de încredere al lui Traian Băsescu si al Elenei Udrea, ceea ce-l face intangibil. Ar exista, în acest caz, două variante:
                           a) Cătălin Predoiu să urce prim-ministru (stiu, pare aberant, dar mentionez această variantă pentru că a vehiculat-o Sutu, la un moment dat; eu am zis că n-are fată de premier!)
                           b) Diaconescu să meargă, totusi, la Externe, că tot se dă Baconschi mare lider de platformă crestin-democrată.

Ei?

4 comentarii:

  1. gabriel teodorescu29 august 2010 la 23:28

    Legea 330/2009 care oricum a fost aplicata in mod discriminatoriu pentru unii bugetari, va deveni istorie, deorece Guvernul vrea ca salariile bugetarilor sa fie variabile, de la an la an, in functie de PIB.
    Disculparea guvernantilor actuali, vezi cazul minciunii prin omisiune, sau falsele argumentari ale Premierului Boc, si ale ministrilor sai, nu ma pot convinge ca imi va fi mai bine anul viitor.
    Deficitul bugetar actual este in mare masura datorat, incapacitatii guvernului de a elimina propria coruptie, dar nu este un motiv de restrangere a drepturilor consitutionale ale unor cetateni intr-o societate democratica.

    :

    daca sunteti de acord puteti semna aici
    http://www.petitieonline.ro/petitie-p08386056.html
    ...
    Poate o actiune legislativa din partea populatiei va putea tempera furia acestor guvernanti indreptata impotriva unei categorii sociale...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat timp este dl Basescu la Cotroceni, n-are importanta cine-s in executiv din partea pdl...Poate nici din UDMR, UNPR..

    Semnat, Daurel

    RăspundețiȘtergere
  3. @Daurel: Păi, cred că vreo patru ani va mai fi...

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters