Pagini

duminică, 4 iulie 2010

FMI taie AMR-ul lui Boc

„În mod evident, membrii Consiliului Director al FMI sunt îngrijoraţi cu privire la continuarea efortului Guvernului de a implementa politicile. Nu este doar o chestiune de a aprobare a măsurilor, trebuie să şi respecţi angajamentele, să ţii cheltuielile sub control şi să asiguri continuarea colectării veniturilor la buget pentru a atinge un rezultat pozitiv”

Declaratia îi apartine reprezentantului FMI Jeffrey Franks.

Cum nimic nu e întâmplător, cred că AMR*-ul guvernului Boc e foarte scurt.

*Pentru cine nu stie, AMR = Au Mai Rămas, era un metru de croitor din care militarii din timpul serviciului militar obligatoriu tăiau în fiecare seară câte o bucată de un centimetru, reprezentând ziua care a trecut. Măsurau, astfel, câte zile de armată le-au mai rămas.

4 comentarii:

  1. Galatiul risca sa fie inundat si mai tare pentru ca sunt mai importante culturile din Insula Mare a Brailei decat vietile oamenilor. E ca si cum la o chiuveta debitul de la robinet e mai mare decat absorbtia de la gura de scurgere. Daca mai apare o gura de scurgere, apa din chiuveta nu mai da pe afara…
    Asa e si cu deversarile care puteau fi facute in IMB. Insa duminica a dat mii de telefoane deputatul Culita Tarata (in Insula are culture firma TCE 3 Brazi a deputatului) ca deversarile cerute de specialisti sa nu se faca, deputatul amenintand ca nu mai sprijina guvernul. Pana la urma, culturile modificate genetic de la firma lui Tarata s-au dovedit mai importante decat vietile si casele romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. @vyctor: Chiar crezi că a dat mii de telefoane?

    RăspundețiȘtergere
  3. Din păcate acel centimetru care scade pe zi ce trece măsoară burta românului care scadă pe zi ce trece.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Bibliotecaru: Am văzut în Adevărul de azi (pe prima pagină) o burtă care nu cred că va scădea.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters