Pagini

marți, 20 septembrie 2016

Brangelina s-a rupt. BREAKING NEWS

Brangelina se rupe în două
Nimic nu e mai important la ora asta decât divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Restul pălește. Poa' să fie sau nu armistițiu în Siria, poa' să fie sau nu mitocan Liviu Dragnea (scuze pentru Liviu), poa' să orice, Brangelina face Breaking News.

Am zis să notez acest fapt. Oricum, sunt de urmărit televiziunile în această seară. Ca studiu de caz. Cum se vor întrece în a evoca, dezvălui, comenta. Care televiziune credeți că va face excepție, care va face exces?

Am zis și să mă joc un pic, provocându-vă, că tot e ziua Provocărilor, să îmi spuneți cu cine țineți. Cine are dreptate? Vă pare rău? Reprezenta ceva pentru voi acest cuplu celebru? Considerați că celebrul cuplu Angelina-Brad era un model pentru tinerii de azi? Unul veritabil? Ce se va întâmpla cu bieții copilași? etc

Decât Marion Cotillard


NOTĂ. Deduc că Marion Cotillard ar fi o pricină.

9 comentarii:

  1. O fi Marion o pricina, dar nici Angelina nu-i de colea. Barbatii stiu mai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bărbații pur și simplu nu înțeleg nimic.
      https://calinhera.wordpress.com/2009/04/14/barbatii-pur-si-simplu-nu-inteleg-nimic-2/

      Ștergere
  2. Habar n-am cine-i Marion C.; Brad P. mi se pare efeminat si am vazut doar vreo 3 filme cu el; Angelina-mi place si am vazut multe filme in care joaca. :)
    Nu ma intereseaza viata lor personala (asa cum nu ma intereseza viata personala a... nimanui), habar n-am cand e nascuta Angelina, desi-mi place - si nici nu ma intereseaza.
    Pe scurt: nu pot nici macar specula raspunsuri la intrebarile din text. :) De nu citeam blogul tau cine stie cand aflam despre acest divort. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi sunt femeie (sau poate că tocmai de-asta!☺) sunt de partea lui Brad. Angelina se defeminizase și o luase razna și cu slăbitul...
    Nu i-am socotit niciodată un model (ea cu trei căsnicii, el cu două) nici măcar în privința copiilor, care cred că au fost mai mult mijloace publicitare...

    RăspundețiȘtergere
  4. intre atitea comentarii feminine si sensibile, inserez si eu un comentariu pur masculin si insensibil- daca imi permiti, Caline :
    ale lui Mariion pare sa fie reale... :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred că toate zunt doar de scenă. Oamenii acestia au jucat cam mult în fața publicului ca să mai fie oameni...cu totul. Mi se par scârboase relațiile astea schimbătoare...Imi plac oamenii cu demnitate...

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters