Pagini

vineri, 20 ianuarie 2012

Cu ochii pe demiterile din servicii

De văzut dacă vor urma nişte demiteri prin servicii, zilele astea. Evoluţia animalului politic (aşa cum îl alintă CTP) nr. 1 al ţării, în această perioadă, m-a dus cu gândul de la început la ideea că pe El Grande President au început să-l lase în offside serviciile.
Declaraţia* lui Boc poate fi citită fix în această cheie. Anyway, de urmărit!

*"Au fost unele informaţii greşite pe care le-am avut atât preşedintele cât şi eu cu privire la acest subiect" (declaraţie făcută la B1TV)

4 comentarii:

  1. Nu cred asta...oricum, vremurile sunt grele, nu cred ca demite pe nimeni nici macar de ochii lumii, asa, sa nu zica nimeni - pai, aia de v-au informat incorect, ce patesc? Se mai trezesc cu scurgeri de informatii acum, cand trebuie sa stea stransi-uniti in jurul partidului...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca urmarim reactiile unor oficiali diversi, chiar daca par a fi neimportanti, ne-am putea gandi ca El Grande President a fost lasat din brate chiar de licurici, mai mari sau mai mici. :)
    Ca si Berlusconi, Basescu e considerat un lider care inflameaza spiritele in populatie, ceea ce nu e de dorit intr-o perioada de criza economica atat de grava. Cancelariile vor liniste sociala pentru a se concentra pe economie, iar pentru asta e nevoie de lideri echilibrati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daniela, eu cred ca e vorba de niste mici tradari acolo si masuri se vor fi luat deja; desigur, nu la vedere

    RăspundețiȘtergere
  4. vivat, din pacate in romania nu vad posibile schimbari, sau evolutii, fara stirea si vrerea licuricilor

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters