Pagini

miercuri, 1 iulie 2009

Mircea Badea sau Ion Cristoiu?

N-am încotro, trebuie să aflu amănunte desrpe războiului celor doi titani, Ion Cristoiu si Mircea Badea.
Am parcurs rapid câteva declaratii.

Cristoiu: „Când am ieşit din studio, Mircea Badea nu asculta, ca de obicei, la telefon indicaţiile pe cine să înjure şi pe cine nu. Şedea pe canapea şi-şi mirosea subţiorile, convins că, de când trăncăneşte de unul singur la televizor, subţiorile lui nu put ca la toţi oamenii, ci miros a Sfântul Mir. Mai mult ca sigur a fost sunat după ce am plecat eu!”

Badea: „Domnule Cristoiu, de dragul replicii, presupunand ca primesc ordine sa atac, macar nu primesc ordine sa pup in cur. Cat despre mizeria aia cu “subtiorile” m-am gandit un pic daca sa-i raspund sau nu. Este oribila si golaneasca. Am decis ca da. Imi amintesc un pic altfel momentul de pe hol. Eu cu siguranta nu-mi “miroseam subtiorile”, dar domnul Cristoiu incerca sa imite un ardei umplut. Stiti ce? Cred ca-i iesea de minune”

N-am stat prea mult pe gânduri înainte de a ajunge la o concluzie: amândoi au dreptate.

4 comentarii:

  1. Concluzia mi se pare foarte corecta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca votul ar fi obligatoriu si ar trebui sa aleg dintre cei doi, as vota Badea. E mai apropiat de varsta mea, uneori simt la el probleme si comportamente specifice generatiei din care facem amandoi parte, si in plus am senzatia ca dincolo de cinismul pe bani are si o doza de ticneala sincera.

    Cristoiu uneori ma sperie cat de alunecos poate fi, parca e o vipera. Normal, e din generatia anterioara, a prins experienta Securitatii, lucreaza mai profesionist.

    Totusi nu stiu ce l-a apucat asa brusc. De fapt asta ar fi cea mai interesanta intrebare: de ce?

    I-a furat Badea cascavalul, s-a simtit jignit Maestrul, or what?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ionut: Din câte stiu eu, e "ori what?". N-ar fi exclus ca lui Cristoiu sã i se fi promis ceva - de exemplu cã îl va bãga în seamã preşedintele. De aici, subtila schimbare de atitudine. Sesizată de Badea sau de acela de la capştul celălat al telefonului. Restul ar putea fi orgoliu şi angajare.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters