Pagini

joi, 2 iulie 2009

Tagma „fotbaliştilor turnători” şi laşitatea de zi cu zi

Mă întreb de ce suntem îngăduitori cu turnătoriile fotbaliştilor. Mă întreb de ce suntem îngăduitori cu turnătoriile, în general.
Sunt mulţumit de mine că am fost mereu în tabără celor care au cerut lustraţia. Sunt încă mâhnit că Mona Muscă a turnat şi n-a avut bărbăţia, ca să zic aşa, de a recnuoaste acest lucru. Sunt încă copleşit de personalitatea unor Corneliu Coposu sau Constantin Ticu Dumitrescu.
Sunt scârbit profund de lingăi precum Corneliu Vadim Tudor, de ticăloşi precum Nicolae Pleşiţă.

Sunt încrezător în entuziasmul unor tineri curajoşi precum cei din Miliţia Spirituală.

P.S. Şi mă amuz când Gigi Becali spune că, dacă se vor descoperi note informative scrise de el, se va spânzura, apoi va pleca în munţi.

NOTĂ. Povestea asta cu turnătoriile Baciului si reactiile bizare mi-a iscat un editorial în Evz.


Prezentarea „militienilor”









Manifest scris de „militieni” în urmă cu vreo cinci ani. De ce a trebuit să aibă dreptate?!

2 comentarii:

  1. Ingaduinta e un fenomen social...
    Acum ce-ar trebui sa facem cu toti cei care au gresit? Sa-i adunam pe toti intr-o piata publica si sa le citim cu voce tare greselile?
    Si la ce ar mai folosi toate astea?
    Singurul lucru care ar trebui sa-l faca acesti asa zisi "colaboratori" daca vor sa aiba constiinta curata, e sa spuna singuri ce-au fost si ce-au facut, in felul asta ar usura munca de cautare a celor ce se ocupa cu acest "fenomen". Si apoi vorba aceea..."o greseala recunoscuta e deja pe jumatate iertata"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate acesti "colaboratori" nu au taria sau barbatia de a recunoaste acest lucru , avem nevoaie de oameni precum Mihai Bumbes care sa ii desconspire pe acest "colaboratori".Problema nu consta in faptul ca acest om idealist a avut curajul sa faca public dosarul lui Gica Popescu , problema din pacate este in modul cum a reactionat "Romania" la aceasta stire , acuzandu-l pe nedrept pe acest erou si punandu-l la zid pentru ca a avut "tupeul" sa se ia la "tranta" cu mai mari securisti ai Romaniei , care din pacate ne conduc tara.Mihai Bumbes , felicitari pentru integritatea si curajul de care ai dat dovada . Avem nevoie de oameni ca tine in Romania , doar ei pot schimba viitorul sumbru al Romaniei.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters