Pagini

vineri, 12 iunie 2009

Tusea

Pandemia de gripă porcină e prima din timpul vietii mele. Privită din afară, sună teribil. Mă întrebam: oare cum trăiesc oamenii când în jurul lor există alti oameni care îi pot îmbolnăvi? Oare cum va fi când virusul va ajunge la Bucuresti?

(Întrebările vin pe aceeasi linie cu mirările despre viata de zi cu zi din vreme de război, de exemplu.)

Acum, avem deja 12 cazuri în Bucuresti. Ei, si? Oamenii tot tusesc „la liber”, tot mănâncă cu mâna în metrou, după ce s-au tinut, cu aceeasi mână, de câteo bară transpirată.

Am scris mai multe în Evz. Dar subiectul e inepuizabil.

4 comentarii:

  1. Aiurea, n-ai auzit ca se trateaza cu Nurofen ? Smile! Serios acum, E o gogoasa umflata de news-uri. Cand in toata lumea racesc de gripa normala intre 5 si 10 milioane, si mor cateva sute, nu mai e pandemie. .... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Serios, acum: mi-e teamă că, totuşi,lucrurile sunt un pic mai complicate decât spui tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, sunt mai complicate, dar nu in sens medical. Smile! Pai n-ai vazut ? Toti, in afara de cei cu imunitatea scazuta, au venit la spital, le-au dat antiinflamatoare si au plecat acasa in doua, trei zile. Unii fac gripa pe picioare si le trece intr-o sapatamana. Pai asta e raceala.
    Hai sa-ti spun altceva. Populatia USA are imunitatea de trei ori mai scazuta decat populatia Rusiei. Vina o poarta alimentatia, poluarea si experimentele la nivel genetic din anii '60. In spitalele lor vezi complicatii patologice nemaintalnite in alte parti. Ei au generatia a treia sau a patra de medicamente, pentru ca celelalte nu mai sunt eficiente. La ei aspirina e apa de ploaie.

    RăspundețiȘtergere
  4. La noi functioneaza foarte bine dictonul : "doar nu mi s-o intampla tocmai mie !"

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters