Pagini

marți, 21 februarie 2017

Anunț important pentru prietenii MfC

Vedere din București. Șantier. Foto: Calin Hera
Așa cum am anunțat în urmă cu o săptămână, Miercurea fără Cuvinte va intra într-o nouă etapă: își va schimba locul de întâlnire și va afișa un calendar de teme, astfel încât participanții să aibă timp să răspundă la Provocări (dacă le face plăcere).



Ca să nu o lungesc prea mult: sediul nou e gata, dar mai are nevoie de câteva mici retușuri. Parchetul trebuie să se asorteze cu perdelele, zugrăveala cu priveliștea de afară, cafetiera cu fața de masă. Chestii d-astea. Prin urmare, amânăm mutarea cu o săptămână. Până la urmă, merita și blogul acesta, NaivPrinRomânia, o ediție #61, nu-i așa? Oricum, dincolo va mirosi a nou, asta e clar. A nou și bun, îmi place să cred.

Despre Calendarul Provocărilor


Câteva cuvinte. M-aș bucura dacă în fiecare zi de miercuri am reuși, împreună, să descriem o fâșie de realitate, așa cum o percepem noi, fiecare dintre noi. Facem asta săptămână de săptămână, dar dacă vom urmări aceeași idee, am putea avea șansa de a afla, direct de la sursă, care este, de exemplu, atmosfera la colțul străzii, la orele 12.00, în fiecare din localitățile participanților. Imaginați-vă că vom reuși să avem în grupul nostru prieteni din foarte multe orașe, aflate în foarte multe țări. Vi s-ar părea interesant?

Dar să presupunem că vom rămâne „doar” un grup de 20-30 de prieteni ai comunității MfC, cu o participare de 15-20 în fiecare săptămână, concentrați în 5-6 orașe. Tot ar rămâne bucuria jocului, încercarea de a răspunde cât mai original la Provocare.

Pentru mine, aceasta este o formă de energie, pe care îmi doresc să o încurajez, să ajut la generarea ei și să facem împreună ca această energie să se răspândească (ajunge pentru toată lumea) și să producă. Ce să producă? Bucurie, satisfacție, câteva minute plăcute ochilor, inimii și minții.

Răspunsul la Provocări nu va fi obligatoriu. Altfel spus, Proiectul MfC inițiat în România de Carmen rămâne deschis, cu tot dragul, oricui. Provocarea și răspunsul la ea înseamnă Bonusul.

Închei Anunțul important pentru prietenii MfC cu propunerea de Calendar al Provocărilor:

22 februarie - O zi ca oricare alta
1 martie - Mărțișor
8 martie - Eternul feminin

NOTĂ. Vă încurajez, vă rog frumos, propuneți teme-provocări.


7 comentarii:

  1. Uh... abia aștept să văd noua locație :) Ideea cu calendarul mi se pare super :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este unul din jocurile serioase la care am participat si voi continua in limita timpului si imaginilor pe care le am.Imi place si calendarul,doar ca pentru teme ma mai gandesc,am cateva idei.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt convins că vom avea mereu idei minunate, mai ales dacă vom avea mereu listate câte trei, și problema va fi să le alegem pe cele mai bune.

      Ștergere
  3. Imaginatia mea e cam saraca... Deocamdata urmez calendarul, pe cat posibil. :)

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters