Pagini

marți, 28 iunie 2016

Fericita provocare de marți pentru miercurea fără de cuvinte

Domn din Shanghai, fericit că are un copil în brațe. Foto: Calin Hera
Sper să știți și, eventual să așteptați provocarea de marți pentru ziua de miercuri, partea fără cuvinte. Spus pe șleau: Miercurea fără cuvinte. Prin urmare, acesta este un mesaj special pentru participanții la MfC - dar oricine poate participa (detalii mai jos)! 

Tema propusă de azi pentru mâine, de care puteți sau nu să țineți cont: vă rog să aduceți în tabelul Miercurii fără cuvinte linkul către o postare a voastră în care să arătați/sugerați „vorbiți” despre FERICIREA FĂRĂ CUVINTE. Orice. Fără text, eventual doar cu explicații foto, așa cum se cuvine de Miercurea fără cuvinte.
Sunt curios cum arată FERICIREA pentru prietenii Miercurii fără cuvinte. FERICIREA FĂRĂ CUVINTE. Hai să vedem!
Miercurea fără Cuvinte este un eveniment săptămânal inițiat de Carmen și continuat de mine, împreună cu prietenii acestei adevărate sărbători a blogosferei. Participanții trebuie să posteze pe blogul lor o fotografie sau un grupaj de fotografii, eventual ca răspuns la provocarea săptămânală pe care o face organizatorul marțea sau în primul minut al fiecărei zile de miercuri, și să aduceți linkul postării în tabelul special.
Restul e distracție și, după cum ziceau strămoșii noștri, dacii, friendship. Have fun!

NOTĂ IMPORTANTĂ. Vă propun ca începând de săptămâna viitoare să faceți voi provocarea. Dacă vi se pare interesant să ne jucăm așa, să fim încă și mai interactivi, atunci, ținând cont de răspunsul la provocarea zilei și de alte criterii :), voi alege în fiecare săptămână pe cineva care să facă Provocarea de marți pentru ziua de miercuri. Principala regulă va fi aceea ca nimănui să nu-i vină rândul de două ori într-o lună. Ce ziceți? 

6 comentarii:

  1. O mare tristeţe e fără lacrimi. O mare fericire e... fără cuvinte! :)
    Fericit să fii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi. Nu știu. Mie îmi place să împărtășesc. Rareori mă bucur dacă nu e cineva căruia/căreia să îi pot spune. Chiar și așa, fără de cuvinte.

      Ștergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters