Pagini

duminică, 20 martie 2016

Un colțar extensibil pe zi (P)

Vine în viața omului câte moment în care simte nevoia unor colțare extensibile. Este momentul acela în care ori nu te mai uiți la bani și cauți colțare extensibile cu ladă pentru care plătești oricât, ori te uiți mai bine în portofel înainte de a căuta prețuri bune la colțare extensibile Acaju, de pildă.


Ceea ce urmează e simplu și de înțeles: dai un click, cauți „colțare extensibile cu ladă” sau „colțare extensibile prețuri” sau „Acaju” sau, de ce nu, „canapele colțar extensibile”. După cum ți-e pofta.

Apoi, funcție de browser, poți ajunge la website-ul Acaju.ro, unde găsești o ofertă. Inclusiv cu reduceri, că toată lumea caută reduceri (mai puțin aceia care, așa cum precizam în primul paragraf, nu se uită la bani).

Cel mai cool colțar extensibil pe care l-am găsit se numește Prato. Este un colțar extensibil cu ladă de depozitare și are dimensiunile 310 x 185 x 72.Nu-i de colo nici informația despre preț, căci, așa cum ziceam, căutăm colțare extensibile ieftine; costă 2.999 lei (e în reduceri!).
Colțar extensibil de la Acaju

Potrivit prezentării de pe site-ul Acaju, „Coltarul extensibil Prato impresioneaza prin designul atipic pentru un coltar, formele curbe sporind instantaneu armonia spatiului unde este amplasat; Prato se diferentiaza si prin dimensiunile atipice ale sezlongului, oferind un generos spatiu de odihna chiar si in modul de zi; suprafata de relaxare este foarte confortabila fiind construita din arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent; castigi un spatiu de depozitare suplimentar pozitionat in lada de lenjerie de sub sezut; poti sa il folosesti  si pentru odihna datorita extensiei rabatabile cu care este prevazut, sezutul gliseaza catre in fata iar in spatiul gol ramas se rabateaza partea din spate; potrivit pentru camere de zi in care este aglomeratie mare zi de zi; il poti asorta cu orice culoare, gama de materiale si culori fiind foarte diversa”.

În contextul discuției despre colațrii extensibili, cu sau fără ladă, specialiștii spun că există felurite alterantive la canapeaua din living (cei de la Casa Mea au identificat 10 astfel de alternative).

Prin urmare, dacă sunteți în căutare de „coltare extensibile”, „coltare extensibile ieftine”, „coltare extensibile cu lada”, „canapele coltar extensibile” și se nimerește să ajungeți la mobila online de la Acaju, să știți că eu mi-aș fi luat acel Prato.

 NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters