Pagini

marți, 28 iulie 2015

Despre câteva accesorii auto (P)




Oricât de naiv prin România sau pe aiurea ai fi, tot îți trebuie accesorii auto ca să bați drumurile mai cu spor. Zic. Acum, depinde de nevoi, de posibilități, de dotările inițiale ale mașinii. Îmi amintesc că mă uitam ca prostul în New York la numerele de înmatriculare înconjurate de neon albastru ale unui BMW uriaș condus de un domn cu toți dinții din aur. Dar probabil că eram eu prost și lucrurile erau normale în prinvința insului și a dotărilor pe care a ales să și le aplice; sieși și mașinii. Cum am zis, ține de nevoi. Să prespunem de pildă că ați avea nevoie să montați o stație auto. Nu vă întreb la ce vă folosește, e treaba fiecăruia, nevoile fiecăruia.


Statie Radio CB Yosan Stealth 5
Stație radio CB Yosan Stealth 5. Sursa: comenzi.ro
Îți spun că, în cazul în care căutați așa ceva, puteți arunca un ochi și pe site-ul comenzi.ro (link mai sus, în primul paragraf). Sunt 165 de ofere numai la această căutare (care includ, e drept, și accesori necesare montării accesoriilor).

Sau poate vrei antene pentru stația auto, dacă tot ai cumpărat-o (că altfel cum să o folosești?). Tot pe site-ul precizat, găsești  51 de oferte.

Antena CB Megawat ML160 cu magnet inclus
Antenă CB Megawat ML 160 cu Magnet Indus. Sursa: comenzi.ro
Dacă ați cumpărat toate astea și v-ați prins urechile atunci când a venit vorba să le montați, nu-i bai. De-aia s-au inventat tutorialele pe YouTube. Puteți să îl încercați pe ăsta, care te învață să-ți montezi accesoriul / ansamblul de accesorii pomenit mai sus.

Unde, cât, cum



Întrucât acest articol are rol de advertorial (vezi semnul (P) din titlu), vă arăt mai jos o hartă a zonei de București unde puteți ajunge la cei de la Comenzi.ro, unul din cele mai vechi site-uri de comerț electronic din România (lansat în 2003). Produsele pot fi plătite prin toate modalitățile cunoscute, primite acasă, la garaj sau oriunde și pot fi ridicate de la sediu numai pe baza de comanda online sau telefonica prealabila si numai dupa confirmarea comenzii de catre un operator. Găsiți pe site date despre orar și numere de telefon de contact.

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters