Pagini

luni, 14 februarie 2011

Nervozitatea lui Traian Băsescu

Vouă nu vi se pare că Traian Băsescu e tot mai nervos?
Interviul din România liberă de azi e o dovadă că actiunea din vămi n-a lovit chiar unde a dorit domnia sa, din moment ce a simtit nevoia să facă asa multe prezicări (faza cu „Regina” lansată la RRA, faza cu liderii sindicali de acum, ca beneficiari principali ai coruptiei din vămi).
Teamă mi-e, pentru el, că ar putea să se afle amănunte neplăcute legate de scurgerile de bani din contrabanda cu tigări înspre conturi apropiate de vârfurile PDL, eventual finantări de campanii electorale.

Nervozitatea presedintelui e alimentată si de povestile Ridzi si Păsat (dar numai partial) si, mai ales, de rezistenta nucii tari Blaga-Videanu-Berceanu la cresterea Elenei Udrea.

Cred că voi reveni, simt niste unde seismice importante.

7 comentarii:

  1. si faptul ca nu obtine rezultatele scontate (opinia iti apartine - so, take the full responsibility) inseamna ca trebuie oprita curatenia? Eu mai curand ii vad nervosi pe cei ce sperau sa pastreze reteaua de colectare, la nivel capilar, si cu prima ocazie sa inlocuiasca sefii acesteia si sa dirijeze fondurile catre alti beneficiari.

    RăspundețiȘtergere
  2. naiba stie, or fi nervosi cu totii

    dar mie mi se pare că mingea nervozitătii e în terenul băse-pdl

    focul la ei, cum zicea halagian

    RăspundețiȘtergere
  3. El chiar o fi crezut ca PDL-ul e fata mare?

    RăspundețiȘtergere
  4. Era obisnuit să le-o tragă doar celor din PSD si PNL.
    (Phii, glumă de autobază)

    RăspundețiȘtergere
  5. O intrebare nevinovata. Am inteles ca Traian Basescu si-a finantat campania electorala (prin intermediul PDL, desigur), din diverse surse dubioase (eufemism, nu?). Oare din ce surse a fost finantata campania antiBasescu( Crin Antonescu +Geoana)?
    Nu cumva inca sunt pe debit, si aici este "nervozitatea" cea MARE?
    Emil

    RăspundețiȘtergere
  6. Emil: Faptul că unii sunt murdari nu înseamnă că sunt curati ceilalti. E un lucru pe care nu trebuie sa-l uitam dacă vrem să ne păstrăm echilibrul.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters