Pagini

sâmbătă, 5 decembrie 2009

Duminica limonadei

Mă număr printre cei care s-au hotărât mai degrabă să nu meargă la vot pentru turul doi. Nu mi-e ruşine că am votat în anul 2000. Nu ştiu dacă aş mai face-o o dată.
Acum se întâmplă din nou, dar am mai multe pretenţii. Nu mă simt reprezentat de niciunul dintre candidaţi. Mai mult, mă enervează amândoi. Pot crede, vreau să cred în aşa-zisul proiect Johannis, dar mai e mult până departe. Ştiu la ce să mă aştept cu Băsescu, şi nu-mi place ce întrevăd. Mi-e silă, însă, de socialisme, chiar mai mult decât de Vanghelie, ca să zic aşa.
(E ca şi cum aş fi răspuns la o întrebare de pe presa.nu!)

Dacă, totuşi, voi merge la vot, voi cumpăra nişte lămâi înainte.

12 comentarii:

  1. ...si apropo de Rosa Montana, niciunul dintre candidatii prezenti la dezbatere nu a oferit un raspuns ferm si bine argumentat. or, eu as fi preferat sa spuna ca aurul trebuie scos de romani, nu canadieni...
    iar despre baladele frumoase precum ca nord-americanii vor face investitii,spitale, locuri de munca etc, dar de fapt distrug situri arheologice,stramuta familii intregi, polueaza tot in jur si ne mai iau si aurul, iar parerea Academiei si a BOR nu conteaza pt cei care vor sa dea unda verde proiectului...ce sa mai zic? rusine politicienilor ro!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma numar printre cei care cred ca suntem in fata a doua solutii profund negative pentru romani. Si ca nu ai ce alege dintre ele. S-a ajuns mult prea departe si am impresia ca inca nu am vazut tot.
    Oricum, in momentul acesta situatia in politica romaneasca a ajuns intr-o fundatura iar clasa politica, in frunte cu marele reformator, nu are puterea de a se autoreforma.
    C.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma numar printre cei ce sunt de parere ca-n Romania nu e de trait. Din cauza alegerilor si problemelor lor electorale se negrlijeaza poate ce-i mai important: situatia tarii. Pe acesti domni ii intereseaza doar situatia lor personala. URAT, foarte URAT din partea lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar eu sunt foarte descumpanita.
    Votez basescu pentru ca am apucat zile negre cu ceausescu si zile negre cu ion iliescu.
    Voi apuca zile negre si daca iese base, si daca iese geoana.
    Aceasta este partea cea mai optimista pe care o pot vedea.
    Votez in functie de unde imi vine frica cea mai mare. Frica cea mai mare "imi vine" de la geoana, de fapt de la ce intuiesc in spatele lui, deci votez basescu.
    Pe urma, ma duc sa beau un vin rosu, Calin, limonada aia de care zici tu- ma deprima si mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Parcă eu merg cu entuziam? Dar, trebuie să scăpăm de derbedeu şi de gaşca lui, măcar că nu ştim cum va arăta cealaltă gaşcă!...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu vreau droguri, nu vreau prostitutie legalizata, nu vreau sa-mi loveasca nimeni copilul. Nu vreau cianura, sau ar trebui sa vreau?
    Votez !

    RăspundețiȘtergere
  7. @liuda: Asa e. Cred însă că mai degrabă Băsescu e favorabil proiectului decât Geoană. Altfel spus, un nou mandat Băsescu înseamnă sanse mai mari pt RMGC decât un prim mandat Geoana

    RăspundețiȘtergere
  8. @Marina:X: Dar nici nu putem pleca cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  9. @adela sirghie: Vin plăcut, atunci. Dar pune si un strop de lămâie.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Vania: Oare scăpăm de ceva până la urmă?

    RăspundețiȘtergere
  11. @heramariana: Nu contează nici ce vrei, nici ce nu vrei...

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters