Pagini

marți, 29 septembrie 2009

Crin, reconfortant. Nu?

Acum îmi scot pălăria în faţa lui Crin Antonescu. Nu sunt un fan al lui, dar în toată această şaradă de prost gust, mi s-a părut singura voce decentă.

Voi ce credeţi?

6 comentarii:

  1. Domnule ziarist ,cauti politicieni car pot servi natia romana ,fara interes personal?il aveti pe Corneliu Vadim Tudor ,dar nu-l promovati, va e frica de curatenie in afaceri oneroase cu statul si mita pe care o iau trusturile de presa ,de la diferite multinationale.Acuzatiile de extremism sunt pure inventii,faceti comparatie cu ce se spune si mai ales ce se face ,in tari precum Italia,Ungaria,Croatia.etc. si apoi mai vedem Nu poate demonstra nimeni veo actiune extremista din partea PRM.Acum o sa veniti rapid cu eticheta,specialitatea ziaristilor de astazi,:uite un membru infocat PRM,nu este asa ,chiar daca nu ma credeti,nu sunt membru la nici un partid.Baia Mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: Am un interes foarte personal - vreau să trăiesc decent în tara mea. M-am săturat de impostori. M-am săturat să-mi fie rusine. Vreau să votez cu încredere si vreau să-i văd pe cei care au fost alesi că „dau totul pe teren”, cum se spune. Ăsta e interesul meu personal.
    Vadim al dvs. e o glumă proastă, iertati-mă că vă spun. Bine că nu e o perspectivă plauzibilă. Ar fi dramatic. Am spus adeseori că e un Dăunător. O voi spune de fiecare dată.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, reconfortant :)
    (am raspuns intrebarii din titlu, credeam ca se subintelege)

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters