Pagini

joi, 27 iunie 2013

Tinerilor din ziua de azi, de ce aţi vrea în TSD?

Prima oară am văzut acest videoclip la Mihnea, pe Facebook, însoţit de întrebarea "Cum vi se pare?".

Primul răspuns a fost prea succint: stupid!

Apoi am vrut să fac glume (dar azi nu mi-au prea ieşit unele bune): Grăsunul ăla a avut iniţiativa de a urmări o domnişoară cu pieptul generos/Cum să-ţi recapeţi demnitatea alergând cu câinele după un ins cu tricou alb/etc (i-am ales pe cei doi fiindcă purtau acelaşi rucsac).

Totuşi, întrebarea lui Mihnea a fost cât se poate de serioasă. El a apreciat că avem de a face cu un produs mult prea complex, care îşi pierde mesajul pe drum (din cauza complexităţii).
Le-aş fi făcut un clip mult mai simplu, de 5 secunde, cu o singură propoziţie: "Ce, vreţi în PDL?!" (Mihnea)
Părerea mea e că agenţia care a lucrat acest videoclip le-a mâncat banii de pomană pesediştilor. "Ce crezi că le lipseşte tinerilor de azi?" este întrebarea de la care pleacă. Generos, nu? O pâine bună de mâncat, plecând de aici, din palma parfumată a social-democraţilor sponsorizaţi de Negoiţă. Sunt sigur că descrierea proiectului e savantă, atinge toate punctele, conţine mesaje-cheie, bifează grupuri ţintă. Până şi alegerea "actorilor" se va fi făcut potrivit unor criterii (cam trase de păr). Cred că numărul băieţilor e egal cu cel al fetelor. Eu am numărat două fete care aleargă după 4 băieţi, doi băieţi (dintre care unul trage după el un câine) care aleargă după doi băieţi şi un băiat care aleargă după o fată. Mai sunt unele tipe pe bicicletă, unele care aleargă printre băieţi şi una care zâmbeşte (uşor tâmp) pe final, înainte ca toată suflarea îmbrăcată în tricourui albe să facă un soi de horă într-o intersecţie, bucuroşi că au descoperit gaura de la macaroana pesedistă.

Deci, nu. Bani cheltuiţi degeaba.

3 comentarii:

  1. cred a a fost mai degraba un efort intern al tsd s3, dar scenariul e clar scris in comitet, genul acela de ideea care suna bine pe hartie, dar iese extrem de prost in realizare. eu am fost rautacios cu "ce, vreti in pdl?", ba chiar m-am abtinut din a spune unele mai rele, gen "activism politic. copy & paste la toata lumea!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă n-au cheltuit decât entuziasm voi fi un pic mai îngăduitor. Dar rezultatul e tot prost.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters