Pagini

joi, 17 decembrie 2009

Camarila

Desigur, nu contează cine e la guvern. Treaba o face FMI. Traian Băsescu, preşedinte, ia celelalte decizii. Dar felul în care se prefigurează că va arăta acest guvern trădează o lipsă de cadre care ar trebui să preocupe Marele Partid. În care există şi oameni ca lumea, care însă n-au loc din cauza a ceea ce poate fi numit, fără probleme, camarila republicii semi-ultra-prezindenţiale.

NOTĂ.
Am scris un editorial în EVZ.

6 comentarii:

  1. Misto articolul, felicitari. Comentariile sunt de prisos ;).

    RăspundețiȘtergere
  2. @Adrian Barbat: Comentariile (de pe evz.ro) sunt interesante...

    RăspundețiȘtergere
  3. lipsa acută de oameni competenți și (încă) nepătați este o problemă cu care se confruntă mai toate partidele din România. politica începe să devină un cerc restrâns, în care oamenii valoroși (și onești) ezită să intre, din rațiuni evidente

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am saturat sa aud ziaristi si "analisti politici" ca ministrul (presedintele, directorul, primarul, magistratul etc.) Cutarescu nu a facut bine treaba X. De unde stii, domnule, ca nu e bine? Trebuie sa inteleg ca te pricepi mai bine decat Cutarescu, exact la treaba X?! Păi, daca te pricepi asa de bine, de ce nu ne spui, noua si lui Cutarescu, cum se face bine treaba X?!
    Cum nici unul dintre ziaristi nu spune cum si de ce trebuie facuta altfel treaba X, eu cred ca ziaristii vorbesc ca sa se afle in... treabă. Treaba mare, nu treaba X!

    RăspundețiȘtergere
  5. @RUGIO: V-am răspuns si pe mail. Pe forumul EVZ nu o fac. Aici vă întreb doar: ce părere aveti acum despre domnul Ontanu?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Camil Stoenescu: Este foarte corect ce spuneti.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters