Pagini

luni, 14 septembrie 2009

Deci, la naiba!

Mă face să râd povestea asta cu ruperea de jos în sus a protocolului PDL-PSD. Vă amintiti cum se numeste? Parteneriatul pentru România. Îmi vine să râd si-mi vine să plâng. Pentru că suntem prostiti în fată si aproape că nici nu ne mai pasă. (Am scris un editorial despre asta, în EVZ).

Ce va fi după ruperea protocolului? Nimic deosebit. Circul va continua. Cine va avea de câstigat la prezidentiale? Băsescu? Geoană? Oprescu? Serios, contează? Îmi va fi mai bine mie, omului simplu, dacă oricare dintre acestia va deveni presedinte? Crede cineva asta, cu adevărat?

Am citit la coltul străzii o analiză care arată că Traian Băsescu se bazează pe sprijinul unor personaje dubioase: Simirad, Pavelescu, Contac, Pinalti samd. Am citit în altă parte, si sunt de acord cu asta, că după toată tevatura ne vom alege cu nimic.
Deci, e bine. Deci, ne furăm căciula. Deci..., la naiba!

4 comentarii:

  1. chiar e pacat. intrebarea este daca o mai putem tine tot asa din 4/4 - 5/5 ani :(

    RăspundețiȘtergere
  2. @mihnea: E clar că va trebui a) să ne mai fortăm o dată si să inventăm ceva nou sau b) să plecăm, pur si simplu, ca să ne salvăm...

    RăspundețiȘtergere
  3. deci da, ai dreptate. o sa continuam sa cautam raul cel mai mic in relele care deja ne-au devenit un fel de stil de viata. la naiba!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Clarice Dinu: ... ceea ce e naşpa. Ce vină avem?

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters