Pagini

luni, 14 septembrie 2009

Sunt incult şi gata să-mi trădez ţara

Cineva mi-a atras atentia că Vadim Tudor mai trăieste. Cu alte cuvinte, face ceea ce stie mai bine: înjură. M-a înjurat în ultimul număr al revistei lui. Am primit citatul. Îl redau aici pentru că încă nu m-am hotărât dacă să-l bag în seamă pe Dăunător sau nu.

„Un alt imbecil (care se crede important fiindcă îl bagă-n seamă două babe şi un administrator de bloc) e Călin Hera. Tot chelios, şi el. Şi tot bubos. Prostul ăsta scrie în „Excrementul zilei" o compunere şcolară, cu titlul „Nu trageţi în secuime!" Nu trage nimeni băi, puţă bleagă. Împăciuitori din ăştia, inculţi şi gata să trădeze, în orice clipă, am mai văzut noi. Habar n-ai pe ce lume trăieşti, Că-că-line.”

6 comentarii:

  1. Văd că ai o relaţie ambivalentă cu Tribunul, când te laudă, când te trage de urechi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ovidiu: O singură dată m-a lăudat (tin la amănuntul ăsta!) si încă mor de rusine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai chelie ? N-am observat. .. Nu mai stau de vorba cu tine. :)))))))))))))
    Sa-l dam in p..le noastre pe lingau. Si acum imi aduc aminte cum recita duminica dimineata poezii lu' tovarasa. Cu cat patos ...
    Auzi, io nu stiu de schimbi si tu tactica ... multumeste-i ca te baga in seama, ca fara el ai fi nimeni. Multumeste-i din inima tovarasului Vadim, ureaza-i viata lunga, sanatate, prosperitate la lins in cur si flexibilitate la pisat in directia vantului ... :))))))) Poti sa preiei exact vorbele, ca nu ma supar, dimpotriva ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @pheideas: Când o să mă iau de el, o voi face astfel încât să-l doară. Am mai făcut-o de vreo două ori si a guitat usor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ştii ce nu înţeleg eu? ,,Am păşit,, în Europa şi am sperat că asemenea specimene extremiste vor dispărea, nemaiavând ,,obiectul muncii,, dar se pare că nu e aşa.
    Şi încă ceva, am vândut aproape tot străinilor şi nu cred că ungurii au cea mai mare parte.
    A propos, crezi că e înţelet să-l ,,bagi în seamă,, pe unul ca el?

    RăspundețiȘtergere
  6. @starsgates: La un moment dat îl voi băga în seamă. Mă gândesc că sunt oameni tineri care, văzând că se poate să spui orice, vor crede că e ok să fii mitocan. Cred că indivizi dăunători, precum vadim, trebuie pusi cu botul pe labe, usturător. Caut să aflu cum.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters