Pagini

luni, 28 septembrie 2015

Probleme cu digestia? (P)

Probleme cu digestia? Niciun bai. Există medicamente pentru orice. Oricând. Dar nu oriunde. Înainte de a vă spune despre ce este vorba în acest articol, mă simt dator să precizez că nu am încercat personal produsele de mai jos, dar ele fac parte dintr-o "farmacie" sugerată de cineva care nu m-a păcălit până acum. Aşadar, dacă întrebarea din debut vă frământă în vreun fel, notaţi produsul Bio-Sun DS produs de Sun Wave Pharma.



Produsul Bio-Sun. Sursa: bioportal.ro
Potrivit autoreclamei, Bio-Sun este un simbiotic cu acțiune dublă, atât pe intestinul subțire cât și pe colon. De asemenea, contribuie la refacerea florei intestinale şi la menţinerea sănătăţii intestinelor.
O cutie cu 20 de capsule costă 34,25 de lei (plus taxe de livrare). Se administrează 1-2 capsule pe zi, preferabil în timpul meselor, iar minunile pe care le face sunt datorate substanţelor din compoziţie: Streptococcus faecalis T-110 - 60 milioane; Clostridium butyricum TO-A - 4 milioane; Bacillus mesentericus TO-A - 2 milioane; Lactobacillus sporogenes - 100 milioane.

Fireşte, problemele digestive sunt în fel şi chip. Nu ne face plăcere să vorbim despre ele (puşchea pe limbă!), că suntem firi sensibile, dar nici să întoarcem capul în partea cealaltă dacă ne doare burta, nu-i aşa?

Produsul Natulax. Sursa: bioportal.ro

Prin urmare, în cazul altui tip de probleme digestive, se poate impune folosirea unor diuretice sau laxative. Ştiu că nu sună spectaculos, dar cei de la Bioportal, beneficiarii acestui advertorial, au solulţii şi în această situaţie neplăcută: capsulele de Natulax (acelaşi producător). Cutia cu 60 de capsule costă 30,71 lei (plus taxele de livrare prin curier rapid).

Vorbim despre un laxativ natural care conţine Pudră de Papaia (Carica papaya) - 180 mg; Extract de Senna (Cassia angustifolia) - 150 mg; Pudră de Ghimbir (Zingiber officinale) - 40 mg; Extract de Fenicul (Foeniculum vulgare) - 40 mg; Extract de Terminalia chebula - 35mg; Extract de Terminalia belerica - 35mg; Extract de Operculina turpethum - 30 mg. Cantităţile sunt cele corespunzătoare unei capsule.

Natulax este recomandat pentru constipaţie, respectiv pentru ameliorarea tulburărilor asociate constipaţiei (flatulenţa, dureri abdominale) – să arunce primul cu capsula acela care nu a avut niciodată astfel de probleme J.

Se administrează o capsulă pe zi, înainte de culcare, are eficienţa crescuta datorita compozitiei ce contribuie la instalarea rapida a rezultatelor şi nu provoaca crampe sau dureri abdominale.

Vă vine să credeţi că există produse naturiste mai bio chiar decât cele prezentate mai sus? În mod normal, ar trebui să vă vină, fiindcă nimic nu e mai sigur decât menta din curtea părintească / bunicească. Teoretic. Iar cine nu mai are curtea la care să se raporteze, poate încerca produse naturiste (asta ca să închidem cercul). Sau poate remarca faptul că, de pildă, castravetele are proprietăţi excelente pentru sănătate.

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters