Pagini

duminică, 30 august 2015

Pavaje deștepte cu pavele de calitate (P)

Există tot felul de universuri, care de care mai aparte. De cele mai multe te izbești atunci când ai nevoie de ele, le explorezi, încerci să le descâlcești înțelesul, apoi pleci mai departe când ți-ai terminat treaba. Uneori, în cazurile fericite, întâlnirea întâmplătoare devine o legătură pe viață. Alterori, deseori, e doar o secvență, de care nici nu îți mai amintești după un timp. Cum ar fi să ținem minte tot? Lumea pavajelor și a pavelelor e una strâmtă, dacă o privești din afară, care se complică însă în momentul în care începi să scotocești prin interiorul ei. Ca părere personală, sunteți de invidiat voi, cei care explorați această lume, voi, cei care sunteți preocupați să vă amenajați curtea, care căutați cele mai faine & convenabile pavaje pentru curte. Pentru că aveți.



Dacă acest articol vă ajută sau nu, nu știu, dar încerc. Caut adică să vă arăt ce am înțeles eu din această lume, în care am intrat din întâmplare și pentru foarte puțin timp. Potrivit unora care se pricep mai bine decât mine, pavelele sunt ușor de montat și niveleaza spațiul din gradină cu brio. „Piesele de pavaje in sine pot lua forme precum dreptunghiulare, în rețea, în cub, romb, topor, floare simplă sau cu model, forme orientale, cerc și stea sau mini-cerc și stea, floare striată, pișcot, topor și evantai”. În plus, există modele tip eko naturar, care permite creșterea firelor de iarbă chiar în interiorul pavelelor.

Pavajul nu trebuie înlocuit sau întreținut cu substanțe speciale, ci are nevoie să beneficieze doar de o minimă curățare.

Dacă nu știți, dar vă interesează, aflați că există și pavaj impermeabil, care permit apei să se scurgă prin materialul pavajului și să se scurgă în pământ. Găsiți aici informațiile necesare dacă vă hotărâți să folosiți pasaje impermeabile.

Meseriașii de la Pavconsult.ro spun, cu înțelepciune, că primul pas în cumpărarea pavajelor este măsurarea suprafeței din gospodărie, măsurătoare de unde decurge gama de pavele alese. Prețurile sunt în fucnție de dimensiune (lățime, lungime, grosime) și culoare. Mai jos sunt câteva prețuri.







Există o mulțime de idei de amenajare a grădinilor, curților, balcoanelor, teraselor etc.  Cele mai bune idei sunt însă cele care vi se potrivesc. La care ajungeți voi înșivă, după ce studiați un pic ideile celorlalți.

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters