Pagini

luni, 15 februarie 2010

Politist. Palmă. Profesoară

Întâmplarea de la scoala din Sânpaul, unde o profesoară si un politist au făcut schimb de palme, a fost prezentată mai degrabă anecdotic.

Înainte de a vedea filmuletul, mi-am imaginat un fel de ceartă între îndrăgostiti, în care cei doi îsi trag câteo pălmută, apoi se sărută pasional. Apoi m-am gândit că politistul nu era el când a dat în civil, că instinctul, bată-l vina, a actionat.

În fine, imaginile m-au convins că femeia era destul de nervoasă, de isterică, chiar, si pasabilă de ceva sanctiuni pentru că a lovit un om al legii. Ceea ce s-a întâmplat după aceea a întrecut însă orice „asteptare”. Politistul, un pusti de 28 de ani (dacă mă intrebati pe mine, pare ceva mai matur decât atât), si-a aranjat calm ochelarii zdruncinati de lovitură, a tras aer în piept si, după ce parcă s-a asiguat că prinde prim-planul, a lovit ca la sectie. Socant!

Mi-e teamă că lui nu i se pare că a făcut ceva rău, ceva neobisnuit. Mi-e teamă că acum îi e ciudă doar că s-a aflat.

Am incercat să dau filmuletul de pe Antena 1, dar n-am reusit.  Asa ca vă propun să dati click aici. (NOTĂ. După 49 de secunde -primele 20 sunt intro-ul prezentatoarei- puteti inchide).

2 comentarii:

  1. Ştirile de prin trustul intact le găseşti pe videonews.ro. Toate sunt produse de Antena3. Se poate da şi embed sau alte chestii.

    Revenind la subiect, dacă cucoana crede că e ok să pleznească un ochelarist palma aia e cea mai mică pedeapsă posibilă.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ovidiu Eftimie: Multumesc pentru info.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters