Pagini

luni, 22 februarie 2010

Stirpea Diaconescu-Stolojan

Mă enervează genul ăsta de politicieni. Nu zic, se vor fi pricepând la ceva (economie, diplomatie, să zicem). Dar într-un sistem politc normal, decent, n-ar avea ce să caute.










Deja nici nu mă mai interesează de ce s-am retras Diaconescu din cursa pentru sefia PSD. Tot asa cum nu mă mai intersează adevărul din povestea dragăstolo. Dar nu mă pot preface că personajele astea două, Stolojan si Diaconescu, seamănă. Sunt doi exitanti, care au ori schelete în dulap, ori probleme la caracter. În orice caz, sunt departe de genul de oameni cu care te-ai arunca în foc. Deci, antipoliticieni.

Atunci, de ce sunt promovati, din când în când? Oare nu tocmai perpetuarea acestui model contribuie, alături de perpetuarea modelului baron local, la impresia de clasă politică jenantă?

NOTĂ.
Am scris şi în Evz.

6 comentarii:

  1. Am cautat "exitant" in dictionar si-mi dau seama ca-i defineste...Eu cred ca sunt foarte santajabili, deci se poate face orice cu ei...Oricum, Stolojan este nedrept de bogat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Fratilor! Ei nu au nici un fel de problema... singurii care avem probleme suntem noi. Pana nu vom incepe sa triem cu adevarat, "problemele" acestea vor exista in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. @daurel: Cred că e deopotrivă ceva din interiorul loc cât si ceva din exterior.

    RăspundețiȘtergere
  4. @robert: E mult adevăr in ceea ce spui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ei, uite că ai primit azi dovada, cum e cu ezitantul. Dacă nu cumva a fost parşiv "ajutat" să defecteze, pentru uzul Ştimnoicui.Nu degeaba trece acum prin antecamera generalului. Am şi eu o părere, aici http://teaca.wordpress.com/2010/02/24/tara-santajului/

    RăspundețiȘtergere
  6. @Adrian Teacă: Încerc de azi-dimneată să postez un articol despre asta pe blog si nu pot... :( Pe blogul meu, vreau sa zic.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters