Pagini

sâmbătă, 27 februarie 2010

Deschiderea Ponta pentru PNL şi PDL

A trecut o săptămână de la congresul PSD, au fost dezertările haioase ale celor 4-5 parlamentari, cu Cristi Diaconescu şi Marian Sârbu în frunte. Ha-ha. Sau hă-hă-hă, ca să fiu aluziv.


A trecut neobservat un gând pe care l-am găsit la mai mulţi politicieni: acela că înscăunarea lui Victor Ponta, oricum s-ar fi făcut ea, orice manevre ar fi stat îndărătul ei, poate trezi pofta, poate deschide calea urcării altor tineri în poziţii importante. Deschiderea Ponta e un semnal: nevoia de sânge proaspăt*.

Am găsit această idee la Andreea Vass ("PDL trebuie sa-si deschida acum, mai mult ca niciodata, portile pentru femeile si tinerii competenti din randul membrilor PDL, al sustinatorilor PDL si al celor inca indecisi politic. Cu totii vom fi nevoiti sa fim mai puternici") şi la Alina Gorghiu ("succesul lui Victor Ponta este un semnal destul de puternic. Ma refer la accesul tinerilor in functii importante in partidele politice, pana de curand acestea fiind cumva destinate seniorilor, celor cu experienta serioasa in partid").

*Sunt mai degrabă optimist: ştiu deja tineri politicieni OK la toate cele trei partide (chiar şi la PSD). Totul e ca securiştii şi neocomuniştii să-i lase să respire.

2 comentarii:

  1. Cand am auzit scrisoarea deschisa a doamnei Paul citita de Corina Dragotescu pe Realitatea recunosc ca am ramas tae uimit sa vad in sfarsit o persoana rationala, un politician rezonabil, chiar daca e de la PDL. Cred ca doamna Gheorghiu a sesizat repede atitudinea corecta a dnei Paul si i-a urmat calea, ceea ce e foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: Ce-i drept, mai există si oameni rationali. Si?

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters