Pagini

miercuri, 2 decembrie 2009

La naiba cu reperele morale, dacă-l supără pe sefu'!

În ziua semnării protocolului PSD-PNL-PNTCD (Ciuhandu, Sârbu), multi se întrebau ce spune Doina Cornea. Unii sperau să spună că e o porcărie si să-i pună la zid pe „trădători”. Când au văzut ce spune Doina Cornea, fosta disidentă s-a transformat, în mintile unora, într-o babă sclerozată si amnezică în gura căreia n-ai de ce să te uiti.

Mi-a fost jenă să citesc comentariile la editorialul din EVZ si la interviul cu Doina Cornea...

Uneori cred că avem un popor care nu-si merită vârfurile.

E trist, e jalnic atunci când principiile nu contează atunci când contravin adevărurilor oficiale. Fanatismul e dăunător. Nu stiu altii cum sunt, dar românii par gata să renunte la orice, de dragul adulării sefului.

2 comentarii:

  1. Felicitari, Calin Hera! Am remarcat cu tristete acelasi lucru citind - cu oripilare si greata crescanda - comentariile despre Doina Cornea la articolele respective.
    Am remarcat, totusi, si un paradox, care defineste precis punctul in care ne aflam: Ieri, Doina Cornea era injurata si desfiinata de fanaticii lui Iliescu, astazi este tratata la fel de... "anticomunisti"?! :-)
    C.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: Principial, putem considera că este vorba cam de aceeasi oameni.
    N.B. Există băsescieni care n-o înjură pe Doina Cornea, chiar dacă nu spune ca ei. Acestia sunt oamenii normali care au alte convingeri. E OK să nu avem cu totii aceleasi convingeri, nu e OK sa le schimbăm de pe o zi pe alta.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters