Pagini

miercuri, 27 noiembrie 2019

Partidul Resetat Român



Cuvântul de ordine la PSD: resetare. Sună deștept, nu?


Resetarea înseamnă, dacă e să ne luăm după ceea ce a arătat noua (?) conducere PSD, să spui că e târziu, e miezul nopții, atunci când jurnaliștii pun întrebări incomode. Jurnaliști care stătuseră și ei șase ore să aștepte minunea.

Resetare e să înlocuiești Greșelile de limba română ale Vioricăi Dăncilă cu cele ale lui Marcel Ciolacu (“N-a picat niciun capăt astăzi” - emoții, firește).

Resetare înseamnă “să tăiem întâi porcu’” (Paul Stănescu) și vedem p-ormă ce facem cu șefii județelor care au pierdut alegerile.

Resetare e să o pui pe Viorica Dăncilă la șefia organizației de femei. Oricum, doamna care și-a regăsit broșa nu a părut să priceapă prea bine ce (i) se întâmplă.

Resetarea asta e doar retorică ieftină.

Plin de duioșie a fost momentul în care Viorica Dăncilă a explicat cum era sau nu era Gabriel Oprea vicepreședinte PSD și faptul că PSD face protocoale de felul ăsta hă-hă, de când lumea. “Oricum, tot ceea ce am semnat eu nu mai e valabil”, a concluzionat ea.

Putem presupune că va dormi liniștită.

Nu îmi dau seama cum vor dormi cei care au votat-o din convinge pe această doamnă. Schimbările prea dese de idoli dăunează...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu