Pagini

joi, 29 ianuarie 2015

Victor Ponta redevine băţ-în-baltist şi arogant (nu e Charlie)

Postarea lui Ponta, politicianul necopt

Premierul Victor Ponta a avut nevoie de două luni ca să revină în forţă în straiele care îl prind cel mai bine: cele de băţ-în-baltist. Dar aşa e el.

Am fost foarte curios cum va reacţiona la subiectul DNA Udrea. S-a ţinut ce s-a ţinut, dar apoi a lovit (pe Facebook).


"Singurul meu comentariu legat de "Cazul Elena Udrea" - de acord cu Ciutacu!"

Articolul lui Ciutacu spune, în esenţă, că jurnaliştii care îi mâncau din palmă Elenei Udrea, acum trec, treptat, de partea poporului, ceea ce, zice autorul, e cam penibil. În principiu, e o observaţie de viaţă cu acoperire în realitate. Şi mie mi-e silă de jurnaliştii care laudă sau critică după cum primesc comanda de la patron/şef/finanţator. Ăla nu e jurnalism. Partea proastă, pentru nea Ciutacu, e că a el însuşi trudit la/pentru televiziunea unui personaj care e dovedit drept corupt, cu piept la fel de generos ca al Elenei U (cel puţin la figurat; nu mi-ar plăcea să văd pieptul fleoşcăit al lui Dan V). În fine, textul lui Ciutacu, chiar dacă încearcă să aducă în discuţie un principiu, e jenant prin limbaj. Nu vă ofer detalii, v-am oferit un link.

Să zicem însă că celălalt Victor (Ponta) n-a citit textul lui Ciutacu, doar i-a povestit cineva despre ce este vorba. Acelaşi care, probabil, i-a atras apoi atenţia că maestrul de la România TV(altă televiziune de prestigiu...) a cam sărit calul.

Aşa că dl premier Ponta a simţit nevoia unui update în care afirmă că nu e de acord şi nu foloseşte NICIODATĂ în public „sau pe Facebook” un limbaj trivial. (În treacăt: atenţie, dl facebookist nr. 2 al ţării, şi Facebook e considerat spaţiu public!)

Aşadar, Victor Ponta insită asupra „sensului” afirmaţiei lui Ciutacu şi îi critică pe cei care au deturnat mesajul acestuia. Apoi, ca să mai facă o glumiţă, zice: 

„... sper ca cei care se simt vizati sa nu trimita niste asasini fanatici la redactie la Ciutacu sa-l impuste ca i-a jignit la deontologie” (Victor Ponta/Facebook)

O glumă proastă, un băţ în baltă, o jignire de prost gust, de foarte mare prost gust – în contextul atentatului de la Paris, din reacţia Charlie Hebdo.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters